Kompensasjonsordning 2 – Nettkurs og avtalemaler

18. jan 2021 | Regnskap og revisjon

Kompensasjonsordning 2 – Nettkurs og avtalemaler

Vent med rådgivning i forbindelse med kompensasjonsordning 2 til du har avtalene på plass. Vi har også laget et nettkurs om den nye ordningen.

Portalen for søknad om kompensasjon til foretak med stort omsetningsfall åpner i dag, 18.januar 2021. Alle foretak som søker om kompensasjon, også de som ikke er regnskapspliktige, vil trenge bistand fra regnskapsfører som er pålagt å utføre definerte kontrollhandlinger og å bekrefte søknaden før innsending. For at du på en enkel måte skal kunne takle disse oppdragene har vi laget dokumentene du trenger for å forankre oppdraget og avgi bekreftelse – i tillegg har vi laget et nettkurs om den nye ordningen.

Både regnskapsførere og revisorer er allerede i dag underlagt en rekke plikter etter god regnskapsføringsskikk og attestasjonsstandarder. Det vil i disse dager bli innsendt feilaktige søknader gitt på uriktige grunnlag. Det er derfor viktig å klarlegge premissene for oppdraget.

For å sikre det riktig grunnlaget før søknadene sendes inn, tilbyr vi nå følgende:

  • Dokumentpakke m/juridisk rådgivning

Som ved forrige kompensasjonsordning er dokumentene enkle å bruke, og vi har tilpasset de til både regnskapsførere og revisorer. Videre har vi laget dokumenter som både benytter eksisterende oppdragsavtaler/engasjementsbrev og selvstendige oppdrag. Ved kjøp av dokumentpakken får du også med 30 minutters juridisk rådgivning knyttet til kompensasjonsordningen og utfylling av dokumentene. Dokumentpakke med 30 minutters juridisk rådgivning kun kr. 900,- (+ mva)

Du kan lese mer og bestille her: https://www.strandenas.no/vare-kurs/dokumentpakke-m-bistand/

  • Nettkurs om kompensasjonsordning 2

Vi har laget et nettkurs om den nye ordningen som passer for alle som skal utarbeide søknad om kompensasjon eller avgi bekreftelse på søknadens innhold.

Nettkurset koster kun kr. 700,- og gir 1 time godkjent etterutdanning.

Du kan lese mer og bestille her: https://www.strandenas.no/vare-kurs/kompensasjonsordning-2/

  • Dokumentpakke m/juridisk rådgivning og Nettkurs om kompensasjonsordning 2

Ønsker du å få tilgang til både Dokumentpakke med 30 minutters juridisk rådgivning og nettkurs, så får du dette til kun kr. 1.300,- (+ mva)

Du kan lese mer og bestille her: https://www.strandenas.no/vare-kurs/samleprodukt-kompensasjonsordning-2-og-dokumentpakke/

Har du behov for tilbud på dokumentpakke for mange brukere/avdelinger eller ønsker at kurset skal avholdes som bedriftsinternt kurs på Teams?

Send mail til berit@strandenas.no for å avtale dette nærmere.

Lykke til!