Advokat/advokatfullmektig: Er du den vi ser etter?

• Du vil være en del av et advokatfirma der du kan sette ditt eget preg på arbeidet, og din innsats betyr noe
• Du vil utfordres og utvikle deg faglig, og involveres i et bredt spekter av juridiske problemstillinger
• Du vil se mer enn bare selve jussen, men også få forståelse for det markedsmessige forbundet med å arbeide som advokat
• Du verdsetter et godt arbeidsmiljø, og ønsker selv å bidra til dette

Advokatfirmaet Strandenæs er i vekst! Vi er sentralt plassert i Oslo, men betjener spennende klienter over hele Norge. Som spesialister på forretningsjus jobber vi primært innen eiendom/entreprise, skatterett, arbeidsrett, transaksjoner og selskapsrett.

Dine arbeidsoppgaver vil innebære ansvar for oppfølging av viktige klienter, og deltakelse i det strategiske arbeidet forbundet med sakene vi arbeider med. Våre klienter er profesjonelle og kvalitetsbevisste, og vi forventer det samme av deg.

For å søke stillingen er det en forutsetning at du har gode muntlige og skriftlige formidlingsevner, både på norsk og engelsk, og at du er Master i juss – gjerne med noen års erfaring.

Hos oss vil du tildeles spennende og varierte arbeidsoppgaver innenfor de fleste områder av forretningsjusen. med konkurransedyktige betingelser. Vi kan også være åpne for andre tilknytningsformer for advokater med egen portefølje.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med kontorsjef Berit A. Strandenæs på telefon 22 83 25 00. Send søknad med vitnemål og CV til berit@strandenas.no.