Har du lyst til å bli en av oss?

Vår oppdragsmengde øker, og nå søker vi deg som har erfaring med eller interesse for forretningsområdene kjøp og salg av små og mellomstore bedrifter, selskaps- og kontraktsrett.

Hos oss vil du ha en variert arbeidshverdag som vil bestå av klientmøter, forhandlinger, avtaleutforming og generell bedriftsrådgivning. Det er nødvendig at du har økonomi- og regnskapsforståelse.

Vi ser etter deg som er fremoverlent og handlingsorientert, og har et øye for det store bildet fremfor detaljene. Du bør ha en generell interesse for norsk næringsliv, og like høyt tempo og raske beslutninger. Du vil se mer enn bare selve jussen, og har også forståelse for det markedsmessige forbundet med å arbeide som advokat.

Hos Advokatfirmaet Strandenæs AS vil du spille en viktig rolle i vår transaksjons- og selskapsrettsvirksomhet, og få mye ansvar raskt. Det forventes at du kan lede og styre prosjekter selvstendig. Til gjengjeld kan vi blant annet tilby et godt arbeidsmiljø med høy takhøyde og flat struktur, stor mulighet til å forme egen arbeidshverdag, og prinsipalansvar for engasjerte advokatfullmektiger hvis ønskelig.

Vi henvender oss til deg som ønsker å bety noe for ditt miljø og ikke tror at lykken er å være en liten frosk i en stor dam. Advokatrollen er krevende og til tider hektisk, men vi har balanse mellom arbeid og fritid. Det er faktisk helt sant. Vi er stolte av våre løsninger, og liker det vi gjør. Gode løsninger og verdiskapning for klienten er vår motivasjon, ikke ytre «garnityr»*.

Vi ønsker å holde vår gode firmakultur ved like, og ønsker at du jobber mest mulig fra kontoret vårt i Vika et halvt steinkast unna Nationaltheatret stasjon.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med kontorsjef Berit A. Strandenæs på berit@strandenas.no.

Ved søknad sendes vitnemål og CV til berit@strandenas.no.

*Gasspeis, Rolex, designertapet, egen barista mv.