Om oss

Vår visjon

Advokatfirmaet Strandenæs ønsker å bygge varige samarbeid med krevende klienter som forventer mye av oss. Vi skal oppleves som en menneskelig og lyttende forretningspartner, og tilføre våre klienter tjenester med særpreget kvalitet som skaper verdier. Vi ønsker å inngå i bedriftens totale forretningsprosesser, og å bidra til bedriftens totale behov.

Vi mener at forretningsadvokater skal kunne identifisere bedriftenes viktige utfordringer og kommunisere effektive løsninger på tvers av fagområder. Mange av våre advokater er kjente foredragsholdere og inngår i akademiske faggrupper. Vi kombinerer vår juridiske fagkompetanse med inngående bransjekunnskap, og vi holder oss oppdatert på trender og utvikling i bransjen for å kunne gi deg råd som er verdiskapende for fremtiden.

Det viktigste bidraget i enhver sak er engasjement, og ikke minst en godt orientert klient. Vi bruker digitale hjelpemidler og samhandlingsformer for aktivt å øke kommunikasjon og samspill med våre klienter.

Vi har krevende klienter som vet hva de kan og som forventer mye av oss. Fagfolk, bransjeorganisasjoner og dyktige forretningsklienter er profesjonelle og krevende, men gir oss riktige utfordringer. Den langsiktige klient ser oss i et positivt og utviklende samspill, på samme måte som vi ønsker å satse på dem.

Alle kan jobbe med problemer, men bare noen få er en del av løsningen. Det du liker å gjøre, gjør du lett, og det du må tvinge deg til, gjør du dårlig.

Vi er stolte av våre løsninger – og liker det vi gjør.

Vi er et moderne advokatfirma som vil være nyskapende på det beste av advokatyrkets rikholdige tradisjon