Advokat Sigurd Knudtzon er ny partner

13. aug 2018 | Ukategorisert

Advokat Sigurd KnudtzonVelkommen til advokat Sigurd Knudtzon!

Vi har gleden av å informere om at advokat Sigurd Knudtzon har tiltrådt vårt firma som partner og styreleder. Sigurd er en anerkjent forretningsadvokat, og har vært partner i flere ledende advokatfirmaer. Han har bred faglig erfaring og har i de senere år særlig arbeidet med rettslige spørsmål knyttet til virksomhetsstyring, virksomhetsoverdragelser, generasjonsskifte, samt kontrakter knyttet til teknologiselskaper. Han er styreleder i flere selskaper.

I tillegg til sin juridiske utdannelse har Sigurd en MBA fra Thunderbird School of Global Management, og har ellers studert forhandlinger ved Harvard og strategi på handelshøyskolen BI. Han har utgitt og vært bidragsyter til flere bøker, herunder Å forhandle, Å selge bedriften og Å være advokat og skrevet flere artikler og holdt en rekke foredrag i selskapsrett, styrearbeid og rettslige spørsmål knyttet til M&A.

Sigurd skal være med å videreutvikle Strandenæs som et nisjefirma innen selskapsrett, skatt, transaksjoner, restrukturering og arbeidsrett, samt innen næringsområdene teknologi og eiendom.

Vi ser frem til et spennende samarbeid og er helt sikre på at både klienter og ansatte vil få nyte godt av Sigurd’s ekspertise.