Velkommen til Stellarius Styre- og ledersamling
«Ledelse i 2022, hva forventes nå?»

Vi inviterer til vårens morsomste ledersamling på Scandic Havna på Tjøme, 11-12. mai.

Vi logger av Teams og telefon, og møtes endelig igjen til en spennende, utviklende og sosial samling. Disse dagene vil bestå av en miks av foredrag, workshops, aktiviteter og ikke minst mye god mat og drikke!

Vi har fått med oss Rita Furan fra Flyt Ledelse til å lede samlingen sammen med advokat Harald F. Strandenæs.

Flere av dere møtte Rita på vår samling i november hvor hun holdt et meget engasjerende foredrag om «Hva er det med generasjon z?». Nå skal hun se på hva som kreves og forventes av oss som ledere. I tillegg vil hun utfordre oss gjennom oppgaver og workshops underveis. Rita er en flott, morsom og ikke minst veldig dyktig foreleser og vi gleder oss til det hun skal bidra med på «Ledelse i 2022, hva forventes nå?». Du kan lese mer om Rita her.

Harald kan litt om det meste og mye om noe! Når det gjelder ledelse har han erfaring fra tilfeldig ledelse i egen bedrift gjennom 25 år, da gjerne med varierende hell 😉 I tillegg er han rådgiver for både ledelse og styret i en rekke små og mellomstore bedrifter. Harald har utviklet og ledet en rekke lederkurs og lederprogrammer spesielt for bransjene regnskap og revisjon. Under «Ledelse i 2022, hva forventes nå?» vil han være sparringspartner med Rita, og vil sammen med dere stille de vanskelige spørsmålene som vi alle ønsker svar på.

Her er det bare å melde seg på!

Foreløpig program:

Onsdag 11. mai:

Kl. 12.00 – Oppmøte og lunsj

Kl. 13.00 – Samlingen starter «Ledelse i 2022, hva forventes nå?»

Kl. 17.00 – Aktiviteter (det kan bli både ute og inne, så ta med klær etter vær)

Kl. 20.00 – Festmiddag

Torsdag 12. mai:

Kl. 09.00 – Samlingen fortsetter «Ledelse i 2022, hva forventes nå?»

Kl. 12.00 – Oppsummering og avslutning

Kl. 13.00 – Lunsj og vel hjem

Ledersamlingen er utviklet for medlemmer av Stellarius, men dersom du har en kollega som du ønsker å invitere med så er det bare hyggelig.

Pris for samlingen er kun kr. 8.990,-
Dette inkluderer overnatting m/frokost i enkeltrom, dagpakker, foredrag og workshops, ettermiddagsaktivitet og festmiddag onsdag kveld. Drikke til middag betales av den enkelte.

Dersom du har spørsmål så ta kontakt på berit@strandenas.no

Velkommen til vårens morsomste ledersamling på Scandic Havna Tjøme.