Førpremiere av AQM

Kostnadsfritt webinar fredag 01. september kl. 14:00-15:00

Mange har bedt oss lage en tilpasset dokumentsamling til regnskapsbransjen. Vi har nå gleden av å tilby riktig oppdragsdokumentasjon og støttedokumenter spesielt tilpasset PowerOffices programvare.

Denne dokumentsamling, sammen med juridisk bistand og support på dokumentene, har vi kalt AQM – Accounting Quality Management. I AQM finner du blant annet rådgivnings- og supportavtale, oppdragsavtalen i flere varianter og på engelsk, samt en rekke standardtekster du kan bruke i din kundebehandling.

For å møte bransjens behov for etterlevelse av stadig nye regulatoriske krav på den ene siden, og lønnsomhet og god kundepleie på den andre, har vi over tid utviklet AQM som vi håper vil forenkle kvalitetsarbeidet i regnskapsbransjen. AQM er et supplement til ditt kvalitetssystem, hvor du enkelt henter ut de dokumentene du til enhver tid har bruk for og implementerer de i ditt kvalitetssystem.

I dette kostnadsfrie webinaret vil du få en presentasjon og en gjennomgang av AQM.

Praktisk info

Dato: Fredag 01. september, kl. 14:00-15:00
Sted: Webinar på Teams
Pris: Kostnadsfritt
Målgruppe: Alle som arbeider i regnskaps- eller revisjonsforetak


Advokat Harald F. Strandenæs


Advokat Jennie Elise Bratlie


Advokatfullmektig Vibeke Aasen Eriksrud

For påmelding bruk «påmeldingsknappen» eller send e-post til berit@strandenas. Ved påmelding av flere deltagere må navn og mailadresse til alle deltagere oppgis. Bekreftelse og link til webinaret blir sendt ut på mail, så sjekk at du har brukt riktig mailadresse ved påmelding.