Oppsigelser i arbeidsforhold

Status
Ikke påmeldt
Pris
kr 990,00
Kom igang

Velkommen til nettkurset “Når oppsigelse er eneste løsning!” Før du starter kurset vil vi anbefale deg å laste ned (eller printe ut) kursmateriell. Dette finner du under «materials» i fanen over denne teksten.

Selve kurset finner du lengre ned på denne siden. Kurset ligger tilgjengelig i 30 dager og kan stoppes og startes etter behov.
For å få kursbevis må du gjennomføre og svare riktig på “avsluttende spørsmål”. Disse ligger under selve kurset.

Om kurset Er man arbeidsgiver med ansatte, vil det før eller siden oppstå situasjoner hvor man må gå til det drastiske skritt å si opp noen. Det kan være ansatte som rett og slett ikke fungerer, eller det kan være nødvendig pga. redusert drift og lønnsomhet i virksomheten. Nå er vi sannsynligvis på vei inn i en periode hvor ansatte som har vært permittert lenge må sies opp. For noen bransjer er dessverre sannsynligheten for at bedriften vil komme tilbake til der den var før mars 2020 blitt veldig liten. Uansett grunn er ikke oppsigelser bare en følelsesmessig og praktisk katastrofe for den ansatte, men også svært vanskelig for arbeidsgiver. Dessverre kan oppsigelse være både nødvendig og eneste løsning. Advokatfirmaet Strandenæs inviterer til et praktisk og levende nettkurs hvor vi gjennomgår følgende tema;

  • Formalitetene som må følges ved oppsigelse.
  • Hva som skal til for å gå til oppsigelse og gangen i selve oppsigelsen.
  • Usikkerheter og farer ved en oppsigelse
  • Erfaringer med forhandlinger og utarbeidelse av sluttavtaler
  • Hva skal sluttavtale inneholde
  • Suspensjon og avskjed

Lengde: 1 time og 10 minutter Målgruppe: Kurset er rettet mot rådgivere og deg som arbeidsgiver med ansatte. Veiledende godkjenning regnskapsfører/revisor: 1 time rettslære Kursholder: Advokat Martin S. Johnsen Lykke til!

OBS! Kursbevis genereres automatisk ved gjennomført quiz, og for at systemet skal utstede det til rett kursdeltaker er det avhengig av at man er logget inn med sin bruker. I noen tilfeller, spesielt hvor man gjennomfører kurset på et senere tidspunkt etter at bestillingen ble plassert, har man blitt logget ut fra vår nettside. Dermed finner ikke systemet personalia, og får ikke generert kursbevis. Pass derfor på å være innlogget før du tar quizen. Du finner innloggingen ved å scrolle helt til bunn («Logg inn på min side»).