Ny arvelov

Status
Ikke påmeldt
Pris
kr 1 500,00
Kom igang

Kurs i ny arvelov med advokat martin johnsen og avokat harald strandenæs Velkommen til kurset! Vi gleder oss til å se deg!

Før du starter kurset vil vi anbefale deg å laste ned (eller printe ut) kursmateriell. Dette finner du under «materials» i fanen over denne teksten.

Selve kurset finner du lengre ned på denne siden. Kurset ligger tilgjengelig i 30 dager etter kjøp, og kan stoppes og startes etter behov.

 

For å få godkjent kurset må du svare korrekt på 7 spørsmål i en avsluttende quiz. Når du har fullført quizen så klikker du på “Download Certificate” i grønt helt øverst på siden for å laste ned ditt personlige kursbevis.

 

Kursholdere på dette kurset er advokatene Martin S. Johnsen og Harald F. Strandenæs

 

Veiledende godkjenning dette kurset: 3 timer rettslære

Temaer som behandles i kurset er:

  • Hvem som typisk trenger testamenter?
  • Forskudd på arv
  • Uskiftereglene for ektefeller og samboere
  • Hvordan arven fordeles dersom man ikke har testament
  • Hvem som vil trenge nytt testament fordi deler av det gamle blir ugyldig
  • Overgangsbestemmelser

 

Lykke til!

OBS! Kursbevis genereres automatisk ved gjennomført quiz, og for at systemet skal utstede det til rett kursdeltaker er det avhengig av at man er logget inn med sin bruker. I noen tilfeller, spesielt hvor man gjennomfører kurset på et senere tidspunkt etter at bestillingen ble plassert, har man blitt logget ut fra vår nettside. Dermed finner ikke systemet personalia, og får ikke generert kursbevis. Pass derfor på å være innlogget før du tar quizen. Du finner innloggingen ved å scrolle helt til bunn («Logg inn på min side»).