Næringslokaler- leie i urolige tider

Status
Ikke påmeldt
Pris
kr 400,00
Kom igang

Velkommen til kurset “Næringslokaler- leie i urolige tider”

Kurset setter fokus på praktiske problemstillinger knyttet til leie og utleie av næringseiendom. Som forretningsadvokater med erfaring fra begge sider av leieforholdet, har vi valgt ut noen typiske konflikttema som fort oppstår mellom utleier og leietaker i urolige tider.

Temaene reiser flere rettslige spørsmål blant annet ved, kontraktsinngåelsen/kontraktsutforming, oppfølging av kontrakten, håndtering av problematiske leietakere (og utleiere), forhandlinger og tvist rundt husleien og mulige krav fra utleier/leietaker.

Kurset er spesielt rettet mot aktører som driver med utleie av næringseiendom samt deres rådgivere.

Kursinnhold:

  1. Markedet
  2. Rettsgrunnlagene
  3. Forhold på leietakersiden
  4. Forhold på utleiersiden
  5. Offentlige pålegg
  6. Force Majeure
  7. Endringsavtaler

 

Kurset er på 60 minutter, og gir 1 timer faglig oppdatering i rettslære.

Kurset består av en video, etterfulgt av 9 avsluttende spørsmål. Når du har fullført alle spørsmålene vil du få et digitalt deltakerbevis.

Trykk her for å laste ned en PowerPoint med presentasjonen fra kurset.

OBS! Kursbevis genereres automatisk ved gjennomført quiz, og for at systemet skal utstede det til rett kursdeltaker er det avhengig av at man er logget inn med sin bruker. I noen tilfeller, spesielt hvor man gjennomfører kurset på et senere tidspunkt etter at bestillingen ble plassert, har man blitt logget ut fra vår nettside. Dermed finner ikke systemet personalia, og får ikke generert kursbevis. Pass derfor på å være innlogget før du tar quizen. Du finner innloggingen ved å scrolle helt til bunn («Logg inn på min side»).