Advokatfirmaet Strandenæs og PowerOffice har gleden av å invitere til gratis webinar om kvalitetsstyring ved bruk av AQM i PowerOffice Go Quality.

1 time

Presentasjon

0 kr
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

23. november - 13:40

Forsvarlig kvalitetsstyring med AQM og PowerOffice Go Quality

Webinar, 09. nov kl. 14:15-15:00

Lurer du på hvordan du skal tilpasse deg det nye kravet om forsvarlig kvalitetsstyring? Advokatfirmaet Strandenæs og PowerOffice har gleden av å invitere til gratis webinar om kvalitetsstyring ved bruk av AQM i PowerOffice Go Quality.

AQM er en dynamisk dokumentsamling med oppdragsdokumentasjonen du trenger for å etterleve kravet om forsvarlig kvalitetsstyring. I dette webinaret vil du også få sett det nyeste innholdet om overordnet forsvarlig kvalitetsstyring – spesielt tilpasset deg som bruker PowerOffice Go Quality eller vurderer å ta det i bruk.

Detaljer

Dato:
9. november
Tid
14:15 - 15:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Advokatfirmaet Strandenæs AS
Telefon
22832500
Epost
berit@strandenas.no

deltagere

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
deltagere er ikke lengre tilgjengelig
  • Hva er AQM?
  • Forsvarlig kvalitetsstyring fra og med 2024
  • Riktig bruk av maler og dokumenter
  • Implementering i PowerOffice Go Quality

Webinaret passer både for deg som har tatt AQM i bruk og deg som er nysgjerrig på hvordan AQM kan forenkle ditt kvalitetsarbeid i PowerOffice Go Quality. Du kan lese mer om AQM her.