AQM: Lansering og veien videre

Takk til dere!

Takk til alle dere som har kjøpt AQM! Det har vært mange positive tilbakemeldinger, og vi har nå flere hundre brukere av AQM. Vi håper at dere er fornøyde, og ser nytten av produktet.

Det vil fremover komme mye nytt innhold i AQM. Noen av disse dokumentene vil kunne brukes av regnskapsforetaket internt, men ikke minst i rådgivningen overfor kundene deres.

Styredokumenter

Vi vil snarlig etter jul komme med en pakke med styredokumenter. Denne vil bl.a. inneholde mal til styrets årshjul, mal for protokoll fra styremøte, mal for protokoll fra ordinær generalforsamling, styreinstruks og undersøkelse av bedriftskultur.

Kundens interne rutiner

Vi jobber nå med å utvikle noe nytt på kundens interne rutiner. Vi vil vekk fra lange sjekklister, og heller skape noe som oppleves nyttig og relevant for dere regnskapsførere. Her er det bare å følge med.

Nye varianter av oppdragsavtaler

Særlige varianter av oppdragsavtaler vil lanseres løpende fremover. Dette vil gjelde bl.a. avtale for uteoppdrag og boligforvaltning.

Flere arbeidsrettslige dokumenter

Det vil fremover også løpende bli lagt ut flere relevante arbeidsrettslige dokumenter, deriblant avtale om hjemmekontor, instrukser og avtaler mellom regnskapsforetaket og ansatte som gjelder ansattes bruk av IT, herunder e-post.

Nytt nettkurs: Forsvarlig kvalitetsstyring – nå må dette på plass!

Vi har lansert et nytt nettkurs og som abonnent på AQM får du 20% rabatt på dette kurset. Benytt koden AQM20 i feltet for rabattkupong.

Dersom du allerede har bestilt kurset så får du allikevel rabatten.

Har du forslag eller innspill til AQM?

Har du forslag eller andre innspill til AQM er det bare å kontakte oss. Ta gjerne kontakt på telefon, eller send en e-post til vibeke@strandenas.no.

Vi ønsker å benytte anledningen til å ønske dere alle en god jul, og et riktig godt nytt år!